Over ons

  • Love God. Love People. Love Life.

    Overweldigd door de genade en redding die we hebben gevonden in Jezus, hebben we een hart van authentieke aanbidding, zijn we gepassioneerd over de lokale kerk en hebben we een missie om Gods koninkrijk overal op aarde gevestigd te zien.

City Life Church Utrecht is een moderne kerk middenin het centrum van Utrecht. Onze diensten kenmerken zich door moderne muziek, veel jonge mensen, leuke activiteiten voor kids en een boodschap die je meteen kunt toepassen in het leven van alledag.

Ons doel is mensen in contact brengen met Jezus en Zijn kerk; hen te helpen zich te ontwikkelen en te ontplooien zodat ze het beste uit hun leven halen en een verschil kunnen maken in hun wereld.

Martin & Ankie de Jong

Martin en Ankie bouwen met enorm veel passie en plezier aan het Huis van God. Zij willen CLC Utrecht een goed thuis laten zijn waar mensen van binnen en buiten de gemeente welkom zijn.

Bij het leiden van de gemeente staat voor de pastors voorop dat God geen religie maar relatie wil. Hun doel is mensen te helpen om tot persoonlijke bloei te komen door een hechte relatie met Jezus aan te gaan en daarin te blijven groeien. Hun motto’s zijn: “God is goed” en “The best is yet to come!”

Wanneer je op zondag langs komt vinden ze het geweldig om even kennis met je te maken tijdens de koffie.

Erald & Mathilde van de Ridder

Sinds 2010 zijn we aangesloten bij CLC Den Haag. Deze grote en groeiende gemeente wordt geleid door Erald en Mathilde van de Ridder. We worden enorm geïnspireerd door CLC Den Haag en onze voorgangers worden door Erald & Mathilde gecoacht. Als je vaker in CLC Utrecht komt, is het je vast opgevallen dat de pastors uit Den Haag regelmatig spreken in onze diensten en op onze evenementen.

Hillsong

Via Erald van de Ridder zijn we in contact gekomen met Hillsong en maken wij nu geruime tijd deel uit van het wereldwijde Hillsong Netwerk.