• CLC Sisterhood Utrecht:

    Alle meiden en vrouwen in City Life Church Utrecht, van alle leeftijden en achtergronden.

Dream, share, live, laugh and love

Jou inspireren, jou je talenten laten ontwikkelen, en je helpen je relatie met Jezus te verdiepen, dat is de passie van de CLC pastors en hun team. En natuurlijk met elkaar het leven vieren!

High Tea
Het leven vieren doen we bijvoorbeeld tijdens de High Tea’s van CLC Sisterhood Utrecht met een heerlijke pot thee en vers gebakken Engelse scones.

CLC Shine
Voor de tienermeiden zijn er de CLC Shine avonden (check op Facebook onze ‘Shine’ pagina!) en ook is er elk jaar het CLC Sisterhood Utrecht vrouwen event, een geweldige avond waarbij honderden vrouwen volledig in de watten gelegd worden!

PUUR
Een keer per jaar trekt CLC alles uit de kast om meiden en vrouwen in en rondom Utrecht een geweldige avond uit te bezorgen. Er is een summer fair met een beauty-zone waar je je in de watten kunt laten leggen, een zoete tafel met de lekkerste hapjes, en nog veel meer. Aansluitend is er een show vol entertainment en fun.

P.s. Als je je aanmeld bij de Facebook groep ‘CLC Sisterhood Utrecht’, dan krijg je een berichtje wanneer je je kunt opgeven voor de volgende High Tea.

Voor meer informatie neem contact met ons op!