• Zondagen draaien om Jezus, het houden van God en mensen.

 • Zondag ervaring

  Zondagen zijn gericht op Jezus en het versterken van mensen.

Op zondag verwelkomen we mensen van alle achtergronden in Gods huis, een plek waar iedereen zich mag ‘THUIS VOELEN’. Een plek van bemoediging en aanbidding waar je connect met God en met elkaar. Een plaats waar gasten familie worden.

Tijdens de zomervakantie (tot en met 27 augustus) hebben we 1 dienst op zondag om 11:00u . Vanaf 3 september hebben we weer 2 diensten op zondag: de eerste start om 10:00u en de tweede om 12:00. Een half uurtje van tevoren staat er koffie en thee voor je klaar. De zondagen hebben live muziek, activiteiten voor kinderen en baby’s en voor internationale gasten is er Engelse vertaling.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 • Wanneer?

  Tijdens de zomervakantie:
  Start dienst 11:00 (Koffie vanaf 10:30)

  Vanaf 3 september:
  Start dienst 1 – 10:00 (Koffie vanaf 9:30)
  Start dienst 2 – 12:00 (Koffie vanaf 11:30)

 • Openbaar Vervoer (OV)

  Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3, 4, 8 en 11 én een aantal streekbussen (50, 52, 53, 77, 74) vlakbij Ottone (Kromme Nieuwegracht 62). Je stapt uit bij halte Lucasbrug/Stadsschouwburg. Volg dan bij deze halte het pad langs de singel en sla rechtsaf naar de Kromme Nieuwegracht. Meer informatie: www.9292.nl.

 • Parkeren

  Utrecht heeft een autoluwe binnenstad. Je kunt daardoor met de auto niet via het centrum bij Ottone komen. Bovendien wordt door werkzaamheden de verkeerssituatie regelmatig gewijzigd. Wil je toch met de auto komen, volg dan vanaf de singels en de uitvalswegen de borden Parkeren Centrum Oost. Let op: overal in de binnenstad is het betaald parkeren maar buiten de singels kun je op zondag gratis parkeren. Vanaf de Maliebaan is het slechts een kleine tien minuten wandelen naar Ottone. Voor actuele informatie: www.utrechtbereikbaar.nl.

 • Translation

  Translation available in English every service via headphones.

 • Kinderen

  Activiteiten voor baby’s en kinderen van 1-12 jaar

 • Nog vragen?

  We hebben een lijstje gemaakt met vragen die we vaak krijgen. Misschien hebben we je vraag dus al voor je beantwoord in de FAQ!